Varázsüveg 2019

Miért is volt jó a 2019-es év?

Rengeteg workshop,tanfolyam volt, ahol nagyszerű emberekkel ismerkedtem meg. Tőlem tanulhattatok, hisz a lámpafestéstől kezdve az ékszerkészítésen át, minden tudásomat átadva oktattalak Titeket, Ti meg jöttetek és kedvesek és tudáséhesek voltatok, ahogy lennie kell. Imádtam Veletek, fantasztikus emberekkel lenni, sokat kaptam Tőletek és remélem Ti is ugyanilyen jól éreztétek magatokat velem. Ez számít… azt hiszem

És most megint itt a karácsony, számot vet az ember mi is történt az elmúlt évben és mit szeretne jövő évben elérni.

Mit ígérhetek 2020-ra?

Hasonló jókat! A Varázsüveg tanfolyamok folytatódnak. Lesz ismét mandalafestés, egész napos üvegfestés, ékszerkészítés; jöhetnek gyerekek és felnőttek.  Remélem 2020-ban valóra válik egy rég dédelgetett álmom is, amiről egyenlőre nem osztok meg semmit, de azon leszek,, hogy értetek legyen. Ez maradjon egyenlőre TITOK!

Próbálok minél több ötlettel előállni, viszont cserébe kérem a kreativitásotokat, ötleteteket! Írjatok nekem bátran, mit szeretnétek.

Mi lenne az én vágyam?

A Facebook-on van egy zárt csoportunk (Üvegfestő rajongók-Varázsüveg), ahová várlak szeretettel és mindig mutatok újdonságokat. Úgy szeretném, hogy ez egy interaktív csoport lenne, de sajnos nem mindig sikerül. Itt tudnánk megbeszélni mindenki kívánságát, mire vágytok, mit festenétek. Tudnék veletek kommunikálni. Ha még ne m vagy tagja, itt tudsz jelentkezni!

Mi lenne a Te vágyad?

…(ez a rész kitöltendő!:-))

Kívánok Nektek és családotoknak szeretetteljes, békés ünnepeket és üvegfestésben gazdag új évet! Remélem sokatokkal találkozom még az új évben!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük