Téli szivárvány

Biztos Te is úgy vagy a téllel, jó, jó, hogy télnek is kell lennie, de azért hiányoznak a színek, a tavasz, a virágzás és egy picike napsütés.

Tudjátok, hogy imádom a szivárvány minden színét, használom is bőven őket a festésnél, de télen még többre vágyom! Ezért találtam ki mai bejegyzés címeként a téli szivárványt. Ha színeket egy mandalába gyűjtjük csokorba, szinte sugároznak és kétségtelenül feltölti lelkünket a zord időben. Egy- két lakberendezési ötletet mutatok Nektek, ami a héten nagyon felkeltette az érdeklődésemet.Mandalákat szeretek festeni, sőt nagyon szeretek!  Most viszont úgy mutatom őket Nektek, hogy nemcsak egy sima üveglapra van festve, hanem teljes egészében belesimul a környezetébe és ha ránézel, ne is mondjam, belefekszel, nem tudsz rossz passzban lenni, mert egyszerűen feltölt nem is kérdés.

Nemcsak a lakás részeként, hanem kiegészítőként is tudnak pompázni. Nektek van otthon mandalás lakberendezési tárgyatok, ami csak úgy sugárzik, mint a téli szivárvány? Ha igen, írjátok meg bátran!

(képek forrása: Pinterest)

Ha tetszett poszt, gyere és csatlakozz a Varázsüveg Facebook oldalához vagy a Varázsüveg Instagram közösségéhez, ahol mindig friss képekkel várlak a legújabb ékszerekről és festményekről és lakberendezési ötletekről. További képekért katt a Varázsüveg Pinterest oldalára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük