Tavaszváró ablakdíszek

Holnaptól itt a tavasz! Találtam Nektek egy fantasztikus ötletet, mivel tehetnék hangulatosabbá a lakásunkat. Természetesen a gyerekeket is bevonhatjuk, tutira élvezni fogják! Ez egy olcsó, színes és ötletes megoldás, mutatom!

Biztos mindenkinek vannak otthon régi CD lemezei, amit nem hallgat már senki, vagy már le sem játssza a CD- lejátszó.  Szedjük előgyorsan őket és kezdődhet is a munka. Tehát szükségünk van en régi lemezekre, sniccerre, üvegfestékre és kontúrozóra. Óvatosan vágjuk meg az az oldalát, amin a matrica van, majd húzzuk le a CD-ről. A végén egy átlátszó műanyag kerék lesz a kezünkben.

Nincs más hátra, mint elő az üvegfesték szettel és lehet szépen mandalákat ráfesteni, vagy ki amit szeretne. Nagyon sok változat létezik, mutatok párat belőle. Aki bátor, díszítheti üvegkavicsokkal vagy amivel szeretné. Ha megszáradt, készen vagyunk, lehet egy pici lyukat belefúrni és akaszthatjuk ki őket az ablakunkra. A gyerekek garantáltan imádni fogják!

               

(képek forrása: Pinterest)

Ha tetszett poszt, gyere és csatlakozz a Varázsüveg Facebook oldalához vagy a Varázsüveg Instagram közösségéhez, ahol mindig friss képekkel várlak a legújabb ékszerekről és festményekről és lakberendezési ötletekről. További képekért katt a Varázsüveg Pinterest oldalára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük