Tavaszi megújulás

Jesszusom !- sikoltottam fel, mikor írtam utoljára blogot?

Teljesen elhanyagoltam az én kis Varázsüveg csapatomat, pedig büszkén jelenthetem, hogy szaporodtatok és én ennek nagyon, de nagyon örülök. Aki szeretne, csatlakozhat a Facebookon is a Varázsüveg csoporthoz, mert létrehoztam egy olyat is, hogy még több lehetőség nyíljon az interaktív beszélgetésre. Szóval gyertek!

Itt a tavasz vitathatatlanul, az időjárás ugyan megviccel minket néha, de ez engem nem tartott vissza attól, hogy nekiinduljak a város több pontjára, hogy megtartsam az üvegfestő foglalkozásokat.

Arra gondoltam, ha már ennyire régóta nem jelentkeztem, megmutatom, mivel is foglalkoztam mostanában, milyen workshopok voltak, amelyekhez a jövőben is csatlakozhattok bármikor.

Február elején felkértek egy vers illusztrációra, ahol Gallai Gabriella: Napsugaras c. versét festhettem meg.

A gyerekek számára illetve anya -lánya közös festés folyamatos. A gyerekek kedvence, az unikornis, a felnőttek pedig élvezik a gyerkőcökkel közösen eltöltött időt.

Február végén volt, aki már saját festésű ajtókopogtatóval várta a tavaszt!. Ezek annyiban különlegesek, hogy nem üvegre, hanem plexi lapra készültek, nehogy véletlenül összetörjenek. Csodás tavaszi végeredmények születtek!

Az ünnepi hosszú hétvégén pedig, akik nem utaztak el, azok számára egy óriás mandalafestő workshopot tartottam.

Több, mint 3 órán keresztül festettek a résztvevők egy-egy mandalát.

Kipróbálnád? A visszajelzések alapján ez egy olyan élmény, amit kár lenne kihagynod! Ha érdekel az üvegfestés, írj emailt az info@varazsuveg.hu-ra.

Ennyi minden történt velem, amióta nem jelentkeztem, de ígérem, nem hagylak el Titeket. Igyekszem mindig az ajánlatokat közzé tenni Nektek és célom az, hogy minél többen ismerjétek meg e csodás technika rejtelmeit!

Nézzétek a honlapot folyamatosan!

Gyere és csatlakozz a Varázsüveg Facebook oldalához vagy a Varázsüveg Instagram közösségéhez, ahol mindig friss képekkel várlak a legújabb ékszerekről és festményekről és lakberendezési ötletekről. További képekért katt a Varázsüveg Pinterest oldalára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük