Tanfolyamok

Kezdő Üvegfestő Tanfolyam időpontja:  március 24. (szombat)

Tavaszi ajtókopogtató festőworkshop időpontja: március 16. (részletekért görgess lejjebb)

Üvegóra festőworkshop időpontja: május 18. (részletekért görgess lejjebb)

További pár órás foglalkozásokról gyerekeknek és felnőtteknek és a jelentkezésről leírást Budapest belvárosában itt találsz

“Az embereket nem lehet egyetlen színnel jellemezni, hanem csak sok másikkal együtt. Mik az igaz színek, és melyek a sajátjaid, ezeket senki sem tudja. Őrizd meg a színeid és élj színes életet!”

Colourful c. film

Képzeld el a szívárványt! Ugye milyen csodaszépen pompázik az égbolton? Te is képes vagy ilyen gyönyörű színekkel alkotni! Az üvegfestés egyfajta meditáció, mely kikapcsol, feltölt; egy wellness élmény. Jól hangzik, igaz? A Varázsüveg mottója: Színek az életedben. A tanfolyamok erre épülnek; fessünk az üvegre színeset, ami varázslatba ejti mind az alkotót és mind a közönségét.

A KEZDŐ ÜVEGFESTŐ workshopon a következőkről lesz szó:

 • az üvegfestéshez használható festékekről, kontúrokról és díszítő elemekről (gyöngy, kavics…)
 • a helyes kontúrozás szabályairól
 • miért pálcával festünk az ecset helyett
 • a vizes bázisú és oldószeres festékek közti különbségek
 • árnyékolás technikáját
 • színkeverés technikáját, pasztell színek keverése
 • megismertetlek az ajánlott festékekkel és beszerzési forrásaikkal.

Ebből saját stílusodat ki tudod alakítani és tudni fogod, hogy Te mire vagy képes!

Az üvegfestés biztos sikerélményt nyújt a kezdőknek is, hisz a minta megrajzolásával és kifestésével már gyönyörű színeket kapunk, így a siker garantált!

Az elkészült művek még aznap hazavihetőek.

A tanfolyam ára: 17.000,- Ft, ami tartalmazza az összes alapanyag és oktatás árát.

A jelentkezés 5000,- ft előleg befizetésével realizálódik. Az előleget Kebeley Tímea névre a CIB Banknál vezetett 10700581-63175794-51100005 számlaszámra kérem átutalni.

Amennyiben a a Jelentkező a tanfolyamra nem tud eljönni, a befizettet előleg nem vész el, azt 3 hónapon belül egy másik tanfolyam árába beleszámít. 3 hónapon túl, az előleg elvész.

Amennyiben a tanfolyam az én hibámból marad el, az előleg visszajár.

  

Az ÜVEG MANDALAFESTŐ workshopon a következőkről lesz szó:

 • A mandala jelentése: kör, ív, korong. Eredetét tekintve leginkább a buddhista tibeti ahol ma is, évezredek óta használják meditációs technikákhoz, gyakorlatokhoz.
 • A mandalafestés a teljesség, a belső egyensúly, az EGÉSZ-ség és az erő felismerésén keresztül tud bennünket megnyugtatni, ellazítani, kreatív energiánkat mozgósítani, és gyógyítani. A csodálatos formák és színek milliárdjai, pedig segítenek kifejezni önmagunkat, és megélni érzéseinket. Szürke hétköznapjaink örömei, kudarcai, feszültségei, csomói festés közben láthatatlanul feloldódnak a formák és színek változatos világában, és energiával, alkotóerővel, jó kedvvel és tenni akarással töltenek fel, hogy gondolataink világosabbak, érzéseink tisztábbak, tetteink bölcsebbek, és mi magunk boldogabbak lehessünk.
 • A tanfolyamon megtanuljuk a mandalák színeinek jelentése
 • a helyes kontúrozás szabályai
 • árnyékolás technikáját
 • színkeverés technikáját, pasztell színek keverése
 • a tanfoyamon egy 20cm és egy 30 cm átmérőjű akasztható üveg lapra fog mindenki festeni, tehát aznap 2 mandalával gazdagodhat mindenki, aki eljön.A tanfolyam ára: 17.000,- Ft, ami tartalmazza az összes alapanyag és oktatás árát.A jelentkezés 5000,- ft előleg befizetésével realizálódik. Az előleget Kebeley Tímea névre a CIB Banknál vezetett 10700581-63175794-51100005 számlaszámra kérem átutalni.Amennyiben a a Jelentkező a tanfolyamra nem tud eljönni, a befizettet előleg nem vész el, azt 3 hónapon belül egy másik tanfolyam árába beleszámít. 3 hónapon túl, az előleg elvész.Amennyiben a tanfolyam az én hibámból marad el, az előleg visszajár

TAVASZI AJTÓKOPOGTATÓ festés

 • A  workshopon  30 cm átmérőjű víztiszta plexi lapot fogunk megfesteni és különféle minták közül lehet válogatni. Az alapanyagot úgy kapjátok már, hogy előre ki lesz kontúrozva, pont azért, hogy egyszerűbb és gyorsabb legyen. Cél az, hogy rövid idő alatt minél nagyobb élményt nyújtsak Nektek! A foglalkozáson lesz színkeverés, pasztellozás, árnyékolás, csillámpor használata. Az elkészült művek aznap hazavihetőek és plusz ajándékként kapsz hozzá szatén szalagot, amivel felakaszthatod az ajtódíszedet ajtóra illetve egy hátlapot, ami megakadályozza az ajtó kinyitásakor a csapódást.
 • A foglalkozás időtartama: 3 óra (9-12 óra)
 • A foglalkozás ára : 10.000,- Ft, ami tartalmazza az összes alapanyag és oktatás árát
 • A jelentkezés 3000,- ft előleg befizetésével realizálódik. Az előleget Kebeley Tímea névre a CIB Banknál vezetett 10700581-63175794-51100005 számlaszámra kérem átutalni.Amennyiben a a Jelentkező a tanfolyamra nem tud eljönni, a befizettet előleg nem vész el, azt 3 hónapon belül egy másik tanfolyam árába beleszámít. 3 hónapon túl, az előleg elvész.Amennyiben a tanfolyam az én hibámból marad el, az előleg visszajár

 

ÜVEGÓRA festő workshop:

 • A  workshopon   21 cm átmérőjű üveg óralapot fogunk megfesteni és különféle minták közül lehet válogatni. Cél az, hogy rövid idő alatt minél nagyobb élményt nyújtsak Nektek! A foglalkozáson lesz kontúrhasználat, színkeverés, pasztellozás, árnyékolás.  Óraszerkezetet én biztosítok számotokra. Az elkészült művek aznap hazavihetőek.
 • A foglalkozás időtartama: 3 óra (9-12 óra)
 • A foglalkozás ára : 10.000,- Ft, ami tartalmazza az összes alapanyag és oktatás árát
 • A jelentkezés 3000,- ft előleg befizetésével realizálódik. Az előleget Kebeley Tímea névre a CIB Banknál vezetett 10700581-63175794-51100005 számlaszámra kérem átutalni.Amennyiben a a Jelentkező a tanfolyamra nem tud eljönni, a befizettet előleg nem vész el, azt 3 hónapon belül egy másik tanfolyam árába beleszámít. 3 hónapon túl, az előleg elvész.Amennyiben a tanfolyam az én hibámból marad el, az előleg visszajár

Miért pont a Varázsüveg festőtanfolyamot válasszam?

 • az egy nap alatt olyan tudást kapok, hogy a későbbiekben bátran tudok otthon önállóan is festeni
 • személyre szabott oktatás – ha lassabban haladok, bármikor jöhetek ismétlőtanfolyamra
 •                                                 – ha már otthon egyedül festek és elakadok, bármikor segítséget kérhetek emailen, telefonon
 • fejlődés lehetősége – igény szerint haladó tanfolyamon való részvétel
 • nemcsak egész napos, hanem 3 órás workshopok is vannak
 • rugalmasság – igény szerint, egyeztetés alapján,  legalább 2 ember részvételével, a meghirdetett tanfolyami időponton kívül (akár hétköznap is), lehetőség van  tanfolyam megtartására

Érdeklődésedet szeretettel várom!

Hívj most vagy írj emailt:

info@varazsuveg.huTelefon 0630/4184745

Üvegfestő tanfolyam GYEREKEK számára is!

Ha elmúltál 7 éves, várlak szeretettel kis tanoncaim körében!

Gyerekeknek a tanfolyam igazi élmény. A kis mozdulatok fejlesztik a finom motorikus képességeket és hatással vannak az agy fejlődésére.

A gyerekek tanfolyamon megtanulják a kontúrozás szabályait és a színkeverés, árnyékolás technikáját.

A tanfolyam során több rövid szünetet tartunk, hogy pihenni is tudjanak, valamint ebédidőben egy finom ebédre a vendégeim (igény szerint)

20160312_12063020160312_132103

Ajánlj időpontot!

Ha olyan időpontban szeretnél jelentkezni, ami nincs meghirdetve, hozz magaddal még egy embert és 2 fő esetén – egyeztetést követően – megtartom Nektek a tanfolyamot. Az időpont ajánlás természetesen gyerekek részére is igaz. Várlak szeretettel zöldövezeti, nyugodt környezetben, hogy alkotóerőd szárnyra kapjon.

Helyszín: Budapest, XVII. kerület, Csabai út 46.

Néhány kép a tanfolyamokról:

Hívj most vagy írj emailt:

info@varazsuveg.hu – Telefon 0630/4184745

Comments

 1. Érdeklődnék az október 28-i workshop díjáról és jelentkezési határidejéről. Köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × kettő =