Színezzük ki a lakásunkat!

Nézegettem a lakberendezési újságokat és megakadt a szemem valamin. Ez az!-felkiáltottam magamban, ez nagyon tetszik. Utána is jártam az interneten, hogy Nektek is mutassak meg képeket róla. Amivel össze tudnám foglalni, az az, hogy színezzük ki a lakást! Nem is titkolom tovább, itt az első kép.

Valahogy megláttam és azt gondoltam, igaz nem festett üveg, de mibe telne egy ilyenre ugyanúgy mintákat rajzolni és kifesteni. Szerintem fantasztikusan feldobja a teret, egyedi, kézzel festett és ugye sorolhatnám még. Hová is tehetjük?  Nappalinkba térelválasztóként, hálószobába, ahol mögötte egy kis gardrób van.  Rajongok az újdonságokért és keresem mindig azt, hogy a lakberendezésben hol tudom hasznosítani az üvegfestés fortélyait.

Ugy, ugye milyen jól mutat két helyiség jelképes elválasztására? Te hol tudnád elképzelni a lakásodban vagy bárki lakásában ezeket a térelválasztókat? Álmodom én is, álmodom, hogy én is tudok valakinek gyönyörű térelválasztót és ajtóbetéteket festeni.  Mindenesetre a tervem már megvan. :-)Addig is maradnak a képek..

Ha tetszett poszt, gyere és csatlakozz a Varázsüveg Facebook oldalához vagy a Varázsüveg Instagram közösségéhez, ahol mindig friss képekkel várlak a legújabb ékszerekről és festményekről és lakberendezési ötletekről. További képekért katt a Varázsüveg Pinterest oldalára. (képek forrása: Pinterest)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük