Praktikus megoldások

Nálunk otthon a fürdőszobában káosz tud lenni, ha két lányom beszabadul oda és elkezd szépítkezni. Hajcsatok, fésűk, hajgumik szanaszét. Persze mindennek megvan a helye kis tárolódobozokban, de valahogy ez elsikkad náluk. Lehet új fajta kis dobozokat kéne csinálni a sok kis mütyürnek?

Kerestem most olyan megoldásokat, amit otthon is el tudtok készíteni, alapanyagok fillérekbe kerülnek és mutatós tud lenni. A fürdőszobai szett: ami kell hozzá: egy kartondoboz, vastag spárga és bármilyen pamut anyag.

De ugye nemcsak a fürdőszobában, hanem a konyhában vagy akár a nappaliban is jól mutat egy -egy kis tároló.  Nemde?

Az alapanyagok hasonlóak: itt a kartondoboz helyett végy egy befőttes üveget, tekerd körbe és ha van kedved, még bojtokat is aggathatsz rá. Mutatom azt is!

Van az ismeretségi körömben olyan, aki gyűjti a parafát és abból készít mindenféle kreatív dolgot. Mivel úgy gondoltam, ez is idekapcsolódhat ehhez a témához, kerestem egy olyan ötletet is, hátha akad köztetek is olyan, aki szeret parafa dugóval  bűvészkedni. Bármi tárolására használhatjuk. Irtó mutatós szerintem! Gyűjtsétek a dugókat!

Ha kipróbáltad valamelyiket, küldd el nekem az info@varazsuveg.hu emailre, vagy itt a hozzászólásokban tedd közzé és megmutatom mindenkinek.

Gyere és csatlakozz a Varázsüveg Facebook oldalához vagy a Varázsüveg Instagram közösségéhez, ahol mindig friss képekkel várlak a legújabb ékszerekről és festményekről és lakberendezési ötletekről. További képekért katt a Varázsüveg Pinterest oldalára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük