Őszre hangolódás

Még ugyan nem hullanak a fáról a levelek és színeikkel nem kápráztatják el szemünket, de valahogy mégis vitathatatlanul itt van. Itt van az ősz, nincs mese. Reggel didergünk, aztán a napocska mégiscsak megajándékoz a sugaraival.

Többen kértétek, hogy mutassak be Nektek pár ötletet, hogy lakásunkat is “berendezzük” az őszre. Olyan ötleteket kerestem, amelyek természetesen nem bonyolultak, Te is meg tudod magad csinálni, hangulatos, és igazán feldobják a nappalit vagy akár a konyhaasztalt. Az őszi színek persze elengedhetetlenek. Még várnunk kell egy picit, hogy a bordó levelek megérkezzenek, de ha már hullanak, vágjatok bele az ötletek elkészítésébe.

Haladjunk kintről befelé! A bejárati ajtóra ilyen egyszerűen csinálhatunk díszt. Vesszőkoszorút a virágosnál be lehet szerezni. Nem kell más, csak a koszorú, színes levelek, ragasztó. Papírból kis félköröket hajtogatunk és ragasztópisztollyal azokat is rögzíthetjük.

Nézzük a lakást: akinek emelete, tetőtere van, szuper fényeket tehet a korlátra. A világítás nemcsak karácsonykor passzol a lakásba.

Jöjjenek legvégén az asztaldíszek. Magukért beszélnek. Vonjátok be a gyerekeket is az elkészítésbe, tutira élvezni fogják.

A legvégére tartogattam az “igazi őszt” csodálatos és íme az eredmény:

Nektek melyik tetszett a legjobban? Ha Ti is kipróbáltátok valamelyiket, küldjetek róla fotót!

Gyere és csatlakozz a Varázsüveg Facebook oldalához vagy a Varázsüveg Instagram közösségéhez, ahol mindig friss képekkel várlak a legújabb ékszerekről és festményekről és lakberendezési ötletekről. További képekért katt a Varázsüveg Pinterest oldalára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük