Őszi inspirációk egy üvegfestő tollából

 

Ez az első őszi évem, ami indult a Varázsüveg blogon és igyekszem kitenni magamért. Sokan szeretik ezt az évszakot, főleg, ha itt a vénasszonyok nyara, színes levelekkel és őszi dekorációkkal díszíthetjük otthonunkat. Kinek ne lenne ehhez kedve? Közzéteszek egy kis válogatást, mindenki inspirálódjon, kedve szerint.

Én a „tanévet” egy üvegfestő tanfolyammal nyitottam és méltán lehetek büszke a tanítványaimra.  Azt hiszem ez a legszebb „őszi” dekoráció, amit készíthetünk; nem szokványos, nem falevelekből és nem tökből készült, mégis csodásan díszíti otthonunk falát. Mutatom a szeptemberi büszkeségeimet:

  

Aki mégsem szeretne festeni, annak ajánlok más ötleteket, mivel tudja otthonát egy kicsit őszi ruhába öltöztetni. A képeket természetesen úgy válogattam össze, hogy a legtöbbnek a hozzávalója – mi más is lenne, mint – az üveg. Nézegesd tovább gyorsan őket!:-)

Ha választottál és Te is a tanfolyam mellett döntöttél, bővebb információért katt ide: https://www.varazsuveg.hu/tanfolyamok és találkozzunkaz őszi tanfolyamok egyikén októberben vagy novemberben! (Pontos dátum egyeztetés alatt)

Ha tetszett poszt, gyere és csatlakozz a Varázsüveg Facebook oldalához vagy a Varázsüveg Instagram közösségéhez, ahol mindig friss képekkel várlak a legújabb ékszerekről és festményekről és lakberendezési ötletekről. További képekért katt a Varázsüveg Pinterest oldalára. (képek forrása: saját képek és

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük