Nyári visszatekintő

Nekem valahogy augusztus 20-a után véget ér a nyár. Elkezdődik a készülődés az iskolára, hamarosan vége a nyári szünetnek is.  Mondhatjuk, vége van az idei nyárnak is…

Sok minden történt a nyáron; megosztom Veletek mindazt, amelyek számomra a legfontosabbak voltak.

Júliusban elindult a készülődés a Varázsüveg műhelyben az őszi tanfolyamokra. Új ötletekkel készültem és készülök folyamatosan…hamarosan tanfolyam lesz belőle, bizony ám! Elárulom, üvegfestés lesz benne:-) de nem a hagyományos módon.

Mutatok egy ki ízelítőt! Lakásdekorációk készülnek praktikus, használható és könnyen elkészíthető dolgok lesznek. Gyerekek is jöhetnek, sőt! De lesz itt még más is, ez azonban maradjon az én titkom.

Folytathatom?

Pihenésnek Németországot választottuk és kis hazánk balatoni vidéke sem maradhatott ki.

A kép a szigligeti várban készült, ahonnan csodaszép kilátás van a környező térségre és a Balatonra. A várnak sok része megmaradt és nagyon szépen rekonstruálták a megmaradt részeket. Látogassatok el Ti is mindenképpen oda!

Az egyik legszebb napom a nyáron a születésnapomra esett.  Anyukámtól 36 jó tanácsot kaptam a 36. életévemre. Ezeket rám szabta, hisz ki ismerhetne jobban nála. Egyedi, mégis örörök érvényű és mindenkire érvényes szavak. Ebből szeretnék Nektek párat megosztani:

” Amiért megküzdöttél, a részeddé válik és Te irányítod!

Ha belül megérik valami, az kívül megteremtődik és magától megtörténik, ne siess!

Csak a mostban törénik minden, használd ki a pillanatot!

Ne add fel álmaidat!”

Köszönöm, hogy ilyen anyukám van! A legszebb ékszer sem lehetne szebb ajándék!

Nektek, hogy telik, hogy telt a nyár?

Van kedvetek mesélni? Írjátok meg kommentben!

 

Gyere és csatlakozz a Varázsüveg Facebook oldalához vagy a Varázsüveg Instagram közösségéhez, ahol mindig friss képekkel várlak a legújabb ékszerekről és festményekről és lakberendezési ötletekről. További képekért katt a Varázsüveg Pinterest oldalára.

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük