Műhelytitkok

Ritkán mutatok képet az otthonomról, arról, hogy milyen környezetben készülnek az üvegfestett varázsok. Valahogy az ember félti egy kicsit ezt részt, hogy mások belelátnak és mit fognak gondolni róla. Most az egyszer azonban kivételt teszek.

Szerencsésnek érezhetem magam, amiért olyan környezetben tudok alkotni, hogy ha kinézek az ablakon csak zöldet látot magam körül. Szerintem ez így már nem is kérdés az, hogy micsoda motivációt ad az embernek. Az alkotás adja magát.

1. lépés: Kezdjük az elején. Nincs mese, itt volt az idő, hogy a régi kicsi íróasztalomat lecseréljem, egy szép nagyra, ahol mindenem elfér.  L alakú, tudok, jobbra -balra fordulni és a festékeimet is kiteríthetem, ha éppen úgy adódik. Megláttam, tudtam, hogy ez az enyém lesz. Itt már a helyén láthatjátok , a télikertben, ahol ez a látvány fogad, ha dolgozom.

2. lépés: Új íróasztalhoz új berendezés is dukál, ezért mindenképp beruháztam egy új dobozra, amiben a festékek várják, hogy enyéim lehessenek.:-)

Most már berendeztem, átpakoltam, csoportosítottam…de még most sem vagyok készen. Gondolkozom, hogy lehet még vonzóbbá tenni, mik azok a segédestközök, amik kellenek.

Bevallom az festékeken és az üvegen kívül egyik legfontosabb dolog a laptopom, ahol sorra írom Nektek a bejegyzéseket, teszem fel a fényképeket és dolgozom rajta..stb.

Hogy tetszik Nektek? Mit tanácsoltok, hogy mi jöjjön még hozzá? A véleményeket várom kommentben! Köszönöm Nektek!

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek továbbítsd, hogy mások is olvashassák és ők is értesüljenek a legfrisebbekről. Köszönöm!

Gyere és csatlakozz a Varázsüveg Facebook oldalához vagy a Varázsüveg Instagram közösségéhez, ahol mindig friss képekkel várlak a legújabb ékszerekről és festményekről és lakberendezési ötletekről. További képekért katt a Varázsüveg Pinterest oldalára.

Hozzászólások

  1. Szia Tîmea!
    En egy szép hangulatos üvegbúrás lámpát eltudnék képzelni az íróasztalodon ,amit te festettêl ki …
    Szep napot kívánok! Zsuzsa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük