A legötletesebb adventi dekorációk

Lassan itt az advent, az üzletekben már mindenhol állnak a karácsonyfák, a reklámok öntik magukból, hogy mennyi mindent vásároljunk a szeretet ünnepére. Lassan az otthonokban is előkerülnek a szekrény mélyén porosodó gyertyák és adventi koszorúk.

Itt az ünnep, itt az üveg! Miféle dekorációk készíthetők üvegből karácsonyra való hangolódásra? Pedig ezek a legegyszerűbbek! Mióta írom a blogot, keresgélek mi mindenre használható az üveg. Azt már tudom, hogy festésre tökéletes és emellett ez az átlátszó csoda tökéletes lakberendezésre és a lakásunk színesítésére.

 

Az alábbi ötleteket saját magad is megvalósíthatod, mutatom őket!

Végy egy üvegvázát és színes gömböket már bárhol kaphatsz. Lehet venni elemes LED égőket, ami két ceruzaelemmel működik, így a díszitésed hordozható és nem lóg ki a zsinor, amit a konnektorba kell bedugnod.

A gyerekek ugye imádják az édességeket, ezzel a kis csokigolyós szarvacskából mindennap egyet-egyet csemegézhetnek.

Hamarosan megmutatom, hogy én hogy készülök a karácsonyra, milyen szépségeket festek, amivel a szeretet ünnepére hangolódok. Gyere és nézd meg Te is! Hamarosan!

Ha tetszett poszt, gyere és csatlakozz a Varázsüveg Facebook oldalához vagy a Varázsüveg Instagram közösségéhez, ahol mindig friss képekkel várlak a legújabb ékszerekről és festményekről és lakberendezési ötletekről. További képekért katt a Varázsüveg Pinterest oldalára. (képek forrása: Pinterest)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük