Kiülős szezON

Akárhogy is nézem, itt a nyár! Hol tűz a nap, izzadunk, hol szakad a nyári zápor, és egy kabátka kell.  Eljött a kiülős szezon ideje is, a hosszú nyári beszélgetések ideje.  Kinek a teraszán van hely, kinek a kertjében, de lényeg a lényeg, legyen egy hely, ahol a barátokkal, családdal leülünk egy jót beszélgetni. Mondjuk ide:

Vagy inkább ide?

Persze a vendéglátás előtt készülődünk, hogy a beszélgetések még jobban teljenek. Most adok pár tippet, hogyan tudjuk még meghittebbé, varázslatosabbá tenni a “hosszú” estéket. A limonádé elengedhetetlen kellék. Díszítsük fel poharakat, jól is mutat és még a szemtelen legyek semm kóstolják meg az italunkat.

Ha terítéssel végeztünk, jöhet a kert . (Itt halkan megjegyzem a kertszépítésnek is egyik kelléke lehet természetesen az üveg. Az üveg, mint a Varázsüveg blog központi eleme:-)) Na, lássuk csak: egyszerű borospohár vagy koktélos pohár is megteszi, abba jöhet a gyertya és mindez mehet bele a virágcserépbe. Nagyon ötletes!!

Hasonlóképpen működik ez is:

Mondom tovább! Végy egy keskeny vázát, abba jöhetnek a kavicsok emelő gyanánt és jöhet bele a gyertya, majd ezt beletesszük egy nagyobb üvegedénybe, azt vízzel megtöltjük, kavics és fűfélék bele és íme a végeredmény.

(képek forrása: Pinterest)

Gyere és csatlakozz a Varázsüveg Facebook oldalához vagy a Varázsüveg Instagram közösségéhez, ahol mindig friss képekkel várlak a legújabb ékszerekről és festményekről és lakberendezési ötletekről. További képekért katt a Varázsüveg Pinterest oldalára.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük