Tervek 2021-re? Furcsán érzem magam, hogy most áprilisban és nem januárban teszem fel a kérdést magamnak.. Merjek, merhetek most már tervezni?

Eljött az a pillanat, amikor már tűkön ülve várom, hogy mikor tudok már újra Veletek találkozni, látni az örömteli szemeteket, ahogy nézitek, miként alakulnak a festményeitek lépésről-lépésre.

Várom a gyerekek csillogó pillantásait, hogy mennyire büszkék, hogy azt ők alkották, ők válogatták a színeket, lelkesen festettek és megdolgoztak érte.

Én a háttérben dolgoztam, nem is keveset..kerestem új témákat, milyen workshopokat tudok Nektek nyújtani, festettem megállás nélkül. Az alkotás életem része.. sok új kép készült, sok ékszert készült.

Szeretném idén elkezdeni, rendszeressé tenni a blogírást, hogy sokatoknak bemutassam az üvegfestés csodáit és minél többen vigyétek jó hírét, jó híremet.

Háttéralkotásaimat folyamatosan bemutatom, hogy erőt és inspirációt adjak Nektek az üvegfestéshez.

Mindenféle információért nézzétek a honlapot, az újdonságok és híreket itt olvashatjátok: www.facebook.com/varazsuveg

Az üvegfestő tanfolyamokat illetően még várok egy kicsit, muszáj egy kicsit… de májusban, ha itt a jó idő, a szabadban tartom az üvegfestő foglalkozásokat. Tűkön ülve várom…