Hova tünt a tél januárban?

Most, hogy kinn a szabadban több, mint 10 fok van, elgondolkoztam azon, hova tünt a el a tél? Hol a hó, a hóember, hógolyózás, az angyalkázás? Ez kimaradt a mostani télen, sokan örülnek neki, de bevallom, titkon reménykedem, hogy még lesz hó ezen a télen.

Hó hiányában összegyűjtöttem Nektek pár ötletet, egy kis hópótlót, amivel egy kis hideget és telet idézhetünk otthonunkba így januárban.  Természetesen az alapszín a fehér, mi más is lehetne. Befőttes üveget rendkívül jól dekorálhatunk egy kis cukor vagy egy kis só segítségével és máris kész a havas dekorációnk:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

Vagy egyszerűen csak bekuckóznál és lustálkodnál egy pihe-puha takaróban, egy jó meleg kakóval vagy teával a kezedben és néznéd a hóesést?

Jól hangzik, nem igaz? Ti örültök a meleg télnek és várjátok a tavaszt vagy bebújnátok a meleg takaró alá hóesést nézve az ablakból?

(képek forrása: Pinterest)

Ha tetszett poszt, gyere és csatlakozz a Varázsüveg Facebook oldalához vagy a Varázsüveg Instagram közösségéhez, ahol mindig friss képekkel várlak a legújabb ékszerekről és festményekről és lakberendezési ötletekről. További képekért katt a Varázsüveg Pinterest oldalára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük