Hogyan szabadíts fel időt a festésre?

Az üvegfestő tanfolyamok során lehetőség van nálam kezdőcsomagot rendelni, amivel otthon is bátran festhetsz, hisz megvan a tudásod is, amit kaptál Tőlem. Sokan vásárolnak is tőlem kezdőcsomagot, DE mikor visszakérdezek, hogy mit készítettetek otthon, válasz az, hogy semmit, nem volt idő rá, pedig annyira jó lenne, imádok festeni.  Szomorúan hallom ezt, ezért most a következő tanácsokat adom Nektek:

A „nincs időm” probléma azt hiszem mindenkinek ismerős.

Nincs időm, mert dolgozok, mert főznöm kell, mert el kell intéznem ezt és ezt. Mert ha festeni szeretnél, ahhoz idő kell, amit valahonnan el kell venned. Miért ne járna neked is szabadidő? Mert nem érdemled meg.. vagy lelkiismeretfurdalásod lenne miatta, hogy végre magaddal foglalkozol?

Az első lépés, hogy rájöjj, mi a valódi oka annak, hogy nincs időd!

Ha már megvan a valódi ok, akkor meg tudod találni a megoldást rá!

Nem az idő mennyisége számít, hanem az idő minősége. Ha csinálsz valamit, akkor legyél benne teljes figyelmeddel. Ha pl. csak félórát tudsz egy hétköznap arra fordítani, hogy játszol a gyerekeddel, akkor abban a félórában csak ezt csináld!

Minden szabadnapunkon beszéljük meg a családdal, hogy szeretnénk ma egy kicsit festeni.  Ha már van otthon is sikerélményed a  festésben, akkor sokkal könnyebben lehet fenntartani a belső motivációt.

Sikerült egy kicsit rábeszélnem Titeket az otthoni üvegfestésre? Ha még nem tartasz ott, hogy otthon is festegessél, de nagyon vágysz rá, megmutatom hogyan kell. Most lehetőség van kipróbálnod az alaptanfolyam keretében a kontúrozástól kezdve megtanulni az alaptechnikát vagy már kész kikontúrozott mintát ” csupán ” festeni.

Kattints ide a részletekért!

Gyere és csatlakozz a Varázsüveg Facebook oldalához vagy a Varázsüveg Instagram közösségéhez, ahol mindig friss képekkel várlak a legújabb ékszerekről és festményekről és lakberendezési ötletekről. További képekért katt a Varázsüveg Pinterest oldalára.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük