Helló Augusztus!

Helló Augusztus!

Bevallom ez a nyár nagyon gyorsan telik. Hip-hop, a július is már elrepült, itt az augusztus. Kicsit belefeledkeztem a nyárba és teltek-múltak a napok anélkül, hogy hírlevelet írtam volna Nektek. Viszont a háttérben megannyi újdonság készült és folyamatosan készülök az őszre újdonságokkal, de ez legyen egyenlőre titok. A követekező bejegyzésben többet elárulok, ígérem!:-)

Nálunk a pihenés most kezdődik augusztusban. Ezért is mutatom mennyi minden készült eddig, mert most egy kis lazítás jön és a Varázsüveg műhelyem egy kis időre becsukja kapuit.

Júliusban tanfolyamot tartottam, ahol a tanítványom az első látásra beleszerelmesedett az esernyős kislány képébe és gyönyörűen megfestette a tanult technikákkal.

Szerintem csodaszép lett, úgyhogy alkotás közben elcsíptem, ahogy festeget.

Tetszik Neked is? Ugye Te is kikapcsolódnál felhőtlenül pár órára?

A bejegyzés végén mondom a jó hírt!:-)

 

Mivel ez a nyár eddig elég esős volt, a kertünkben a növények csak úgy zöldelltek. Mivel a Varázsüveg műhely a kertünkre néz rá, adta magát, hogy alkotnom muszáj!

Nyár elején beneveztem ékszeremmel és lakásdekorációmmal a Praktika magazin felhívására. Ha még nem láttad volna, mit is alkottam, alkotásaimat itt találod: http://www.praktika.hu/kreativkihivas/

Keresd a nevem és az alábbi két alkotásomat mindkét (ékszer- lakásdekoráció)kategóriában és nyomj a Voks-ra! Ne feledd, minden nap, támogathatsz egy szavazattal.

Na, és mi az ami Rátok vár? Szeptemberben újra INDULNAK AZ ÜVEGFESTŐ TANFOLYAMOK! Ha Te is szeretnéd megtanulni az üvegfestés alaplépéseit és szeretnél festeni mandalát, fát, virágot, modern képet vagy akár saját mintát…gyere és megmutatom Neked hogyan kell! A tanfolyamok tematikáját itt kattintva tudod megnézni: www. varazsuveg.hu/ tanfolyamok

A tanfolyam időpontja : 2018. szeptember 22. (szombat)

Jelentkezéseteket várom az info@varazsuveg.hu email címre vagy telefonon a 06304184745 telefonszámon.

Gyere és csatlakozz a Varázsüveg Facebook oldalához vagy a Varázsüveg Instagram közösségéhez, ahol mindig friss képekkel várlak a legújabb ékszerekről és festményekről és lakberendezési ötletekről. További képekért katt a Varázsüveg Pinterest oldalára.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük