Gyerekeknek

2 órás foglalkozások gyerekeknek:

Június 22. 10-12. óra és június 22. 15-17 óra. Gyere, amelyikre kedved van.

A foglalkozások menete: a foglalkozáson megtanuljuk az alapokat. Egy előkontúrozott kép kifestésén fogunk dolgozni. Megtanuljuk miért olyan csodás üvegfestékkel festeni. Megtanuljuk továbbá a színátmenet és a pasztell színek keverését és használatát. A foglalkozás végén a végeredmény egy csodás üvegfestmény, ami azonnal haza is vihető.
Várok minden 6. életévet betöltött gyerkőcöt szeretettel, hogy kipróbálja a színek varázslatos erejét.

Amíg a gyerekek festenek, a szülők is csatlakozhatnak és kipróbálhatják a gyerekekkel együtt a festés örömét.Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget! Mit kell magaddal hozni? Semmit, mert minden anyagot biztosítok számodra. Előképzettség nem szükséges.
Részvételi díj: 4000,- Ft/fő (anyag+oktatás)

Jelentkezz most: info@varazsuveg.hu vagy 06304184745

Egész napos üvegfestő tanfolyam GYEREKEK számára is!

Ha elmúltál 7 éves, várlak szeretettel kis tanoncaim körében!

Gyerekeknek a tanfolyam igazi élmény. A kis mozdulatok fejlesztik a finom motorikus képességeket és hatással vannak az agy fejlődésére.

A gyerekek tanfolyamon megtanulják a kontúrozás szabályait és a színkeverés, árnyékolás technikáját.

A tanfolyam során több rövid szünetet tartunk, hogy pihenni is tudjanak, valamint ebédidőben egy finom ebédre a vendégeim (igény szerint)

A tanfolyam időtartama: 10 órától, kb 15 -16 óráig tart.

20160312_12063020160312_132103

Ajánlj időpontot!

Ha olyan időpontban szeretnél jelentkezni, ami nincs meghirdetve, hozz magaddal még egy embert és 2 fő esetén – egyeztetést követően – megtartom Nektek a tanfolyamot. Az időpont ajánlás természetesen gyerekek részére is igaz. Várlak szeretettel zöldövezeti, nyugodt környezetben, hogy alkotóerőd szárnyra kapjon.