Gyerekeknek

2 órás foglalkozások gyerekeknek az alábbi helyszíneken:

március 22. 15-16.30. Pajta Élményhely

március 24.  10-12. óra Tündérkert Galéria és Közösségi tér

március 31. 10-12. óra Café Frei Érd

A foglalkozások menete: a foglalkozáson megtanuljuk az alapokat. Egy előkontúrozott kép kifestésén fogunk dolgozni. Megtanuljuk miért olyan csodás üvegfestékkel festeni. Megtanuljuk továbbá a színátmenet és a pasztell színek keverését és használatát. A foglalkozás végén a végeredmény egy csodás üvegfestmény, ami azonnal haza is vihető.
Várok minden 6. életévet betöltött gyerkőcöt szeretettel, hogy kipróbálja a színek varázslatos erejét.
Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget! Mit kell magaddal hozni? Semmit, mert minden anyagot biztosítok számodra. Előképzettség nem szükséges.
Részvételi díj: 4000,- Ft/fő (anyag+oktatás)

Jelentkezz most: info@varazsuveg.hu vagy 06304184745

Egész napos üvegfestő tanfolyam GYEREKEK számára is!

Ha elmúltál 7 éves, várlak szeretettel kis tanoncaim körében!

Gyerekeknek a tanfolyam igazi élmény. A kis mozdulatok fejlesztik a finom motorikus képességeket és hatással vannak az agy fejlődésére.

A gyerekek tanfolyamon megtanulják a kontúrozás szabályait és a színkeverés, árnyékolás technikáját.

A tanfolyam során több rövid szünetet tartunk, hogy pihenni is tudjanak, valamint ebédidőben egy finom ebédre a vendégeim (igény szerint)

20160312_12063020160312_132103

Ajánlj időpontot!

Ha olyan időpontban szeretnél jelentkezni, ami nincs meghirdetve, hozz magaddal még egy embert és 2 fő esetén – egyeztetést követően – megtartom Nektek a tanfolyamot. Az időpont ajánlás természetesen gyerekek részére is igaz. Várlak szeretettel zöldövezeti, nyugodt környezetben, hogy alkotóerőd szárnyra kapjon.