Csináld magad 1. rész

Mielőtt ezt a blogbejegyzést megírtam, feltettem Nektek egy körkérdést, hogy mit is szeretnétek. Csináld magad dolgokat olvasgatni vagy lakberendezési ötleteket olvasgatni. A válasz egyöntetű volt. Mindenki a csináld magad (DIY vagyis Do It Yourself) dolgokat választotta.

Mivel még javában itt a tél, olyat kerestem Nektek, hogy estére egy kis hangulatot tudjon varázsolni, de ha olyan kedved van, akkor praktikus is tud lenni. Ráadásul könnyű elkészíteni. Az üveghez természetesen köze van…Vajon mi lehet ez? Mutatom:

Könnyű, ugye? És irtó mutatós! Mi kell hozzá? Befőttes üveg, üvegkavicsok(bármely hobbiboltban beszerezhetőek), ragasztó és egy gyertya. Egyszerűen egy megtisztított befőttes üvegre szépen ragasztópisztollyal körberagasztjuk a kavicsokat. Az utolsó képen látod, hogy hogyan csillog a fényük. Nemcsak téli estékre ajánlom!

Egy másik szuper ötlet, ugyanazzal a technikával, figyelj csak, milyen csajos dolgot lehet készíteni ugyanígy

(képek forrása: Pinterest)

Ha kipróbáltad valamelyiket, küldd el nekem az info@varazsuveg.hu emailre, vagy itt a hozzászólásokban tedd közzé és megmutatom mindenkinek.

Gyere és csatlakozz a Varázsüveg Facebook oldalához vagy a Varázsüveg Instagram közösségéhez, ahol mindig friss képekkel várlak a legújabb ékszerekről és festményekről és lakberendezési ötletekről. További képekért katt a Varázsüveg Pinterest oldalára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük