Csak ámulsz, ha elolvasod, avagy nyári kalandok

Szokás szerint le vagyok maradva a blogírással, és mivel beköszöntött a hideg, visszavonhatatlan vágyat éreztem, hogy megosszam Veletek a nyári élményeimet az üvegfestés terén.

Többen jeleztétek, hogy nehogy már úgy teljen el a nyár, hogy nincs üvegfestő tanfolyam. Ezért június közepén, rögtön a nyári szünet szünet kezdetekor belevágtunk a lecsóba és hatalmas, 30 cm átmérőjű mandalákat festettünk.

Mondanom sem kell, mennyire élvezték az alkotók és gondoljátok el, milyen gyönyörűen mutat a falon, tele van energiával.

Az alaptanfolyam népszerűsége továbbra is töretlen volt, így az sorra került. Volt árnyékolás, gyöngyszórás és sorolhatná tovább..

Most csak részleteket mutatok egy-egy képből, magák a művek csodaszépek lettek és méltán büszkék is lehettek az alkotók rájuk.

Végül nyár végén, mikor még az időjárás úgy engedte, hogy a kertben a napon, de mégis árnyékban tartsam a tanfolyamot, következett az órafestés. Minden készen várta a tanítványokat, óraszerkezet beszerelve (ők már csak a mutatókat tették rá), az óralapok kikontúrozva. Hogy mi is született 3 óra óra alatt ebből? Mutatom!

Természetesen én is alkottam egy kicsit és kipróbáltam valami újat. Üveg, de nem festés. Ékszer, mert az a szívem csücske. Egyenlőre csak párat csináltam belőle, mert kíváncsi voltam, hogy tetszik Nektek és azt láttam, hogy nagyon. Vásározásom alkalmával eladtam mindegyiket! Miből is van ez? Igen jól látod, üveggolyó ékszer készült. Csajos, modern és el fogom készíteni több színben is. Mi a véleményetek róla?

Úgy értékelem az idei nyarat, hogy nagyon pozitívan telt, sokat tanultatok tőlem, sokat tanultam Tőletek! Az időjárás is olyan volt, amilyet akartunk, tehát elégedetlenségre nincs ok.

Ha Te is úgy gondolod a képek alapján, hogy szívesen kipróbálnád a festést, esetleg ajándékba is szánnád vagy egyszerűen kell az kicsi én idő, várlak szeretettel. Jelentkezni itt tudsz: info@varazsuveg.hu

A tanfolyamok folyamatosan bővülnek, érdeklődj a megadott email címen és én 1 napon belül választ adok! Ha tudsz hozhatsz barátnőt, kollegát, szomszédot, ők is tanulják meg ezt a csodát!Együtt nagyobb buli!:-)

Gyere és csatlakozz a Varázsüveg Facebook oldalához vagy a Varázsüveg Instagram közösségéhez, ahol mindig friss képekkel várlak a legújabb ékszerekről és festményekről és lakberendezési ötletekről. További képekért katt a Varázsüveg Pinterest oldalára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük