Az idei nyár kihívása

A Praktika magazin idén nyáron kihívást hirdetett ki azok között, akik szívesen mutatnák meg az otthon készített munkájukat és amelyekre büszkék lehetünk.

Nekem ez nagyon inspiráló volt, ezért úgy döntöttem, én is indulok két kategóriában.

Ékszer:

Lakásdekoráció:

Úgy készítettem őket, hogy az idei év slágermintáihoz és színeihez igazodjanak. Így került rá a flamingó illetve a pálmalevél minta. Imádtam őket készíteni!

És most jönne az én nagy kérésem. Kattints a http://www.praktika.hu/kreativkihivas/ oldalra, keresd meg a lakásdekoráció és az ékszer kategóriában az alkotásaimat és kérlek szavazz rájuk! 24 órán belül csak egy alkotásra szavazhatsz, de MINDEN NAP LEHET SZAVAZNI!!!

A szavazás egészen augusztus 31. napjáig tart. Ha a nyár folyamán eszedbe jutok, ne habozz nyomni egy voks-ot. Remélem sikerül díjat nyerni érte és Te is hozzájárulsz a sikeremhez!

Köszönet érte!

Gyere és csatlakozz a Varázsüveg Facebook oldalához vagy a Varázsüveg Instagram közösségéhez, ahol mindig friss képekkel várlak a legújabb ékszerekről és festményekről és lakberendezési ötletekről. További képekért katt a Varázsüveg Pinterest oldalára.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük