A kezdetek

Nem tökéletes, de az enyém…

A szekrényben a polcokon felhalmozódott egy halom olyan régi alkotás, amit a kezdet kezdetén festettem, de nincs szívem megválni tőlük, pedig nem is teszem ki sehova őket. Miért őrzöm? Nem is tudom, talán azért, mert látom saját magamon a fejlődést, hogy honnan hova jutottam. Ezért most úgy döntöttem, hogy indítok egy blogsorozatot, ahol megmutatom a személyes dolgaimat, elmesélem az üvegfestésem történetét a kezdetektől. Mutatok olyanokat, amiket régen készítettem és azóta is a polc mélyén lapulnak.

A történet sorozattal természetesen célom van, de azt a legvégén meglátjátok!

Kezdjük az elején:

Ez a legeslegeslegelső művem. Már a kép is mutatja, hogy homályos. Ez a négy védőangyal vigyáz ránk  mandala jelentése szerint. Kapcsos keretre készült. Tanulásra tökéletes, de valljuk be őszintén elég furán néz ki egy mandala így bekeretezetlenül egy téglalap üvegen. Itt-ott hiba is van, de azt most szerencsére homály fedi.

Az egy kép megfestése után annyira felbátorodtam, hogy rögtön a gyerekszobába festettem képet. Ehhez a kapcsos keret legalább illik, viszont valljuk be elég matricafesték kinézete van. De a gyereknek jó lesz…:-)

Mutatom a legutolsót, a szerencsemandalát. Színkeverés már megy, de a tökéletes kontúrozás várat még magára.

Ezeket azért mutatom meg Nektek, mert a tanfolyamok után néha el vagytok keseredve, hogy nem szép, amit készítettek. Azonban látjátok, hogy én is honnan indultam, hisz ezek nem korántsem tökéletes munkák.

Legyetek bátrak, merjetek alkotni, ha elakadtok , szóljatok és Ti is el fogtok ámulni, hogy hová jut a tehetségetek.

A következő bejegyzésben már egy lépcsőt előrébb ugrunk, mert én is úgy gondoltam, gondolom, hogy bátraké a szerencse!

Gyere és csatlakozz a Varázsüveg Facebook oldalához vagy a Varázsüveg Instagram közösségéhez, ahol mindig friss képekkel várlak a legújabb ékszerekről és festményekről és lakberendezési ötletekről. További képekért katt a Varázsüveg Pinterest oldalára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük